Obiady
SPRZEDAŻ ABONAMENTÓW OBIADOWYCH NA LISTOPAD 2019R.
OD 04.11.2019R. DO 08.11.2019R.
PRZELEWY NA KONTA INDYWIDUALNE
LUB PŁATNOŚĆ GOTÓWKĄ W KASIE
ABONAMENT OBIADOWY NA LISTOPAD WYNOSI 114,00 ZŁ (19 DNI)
W celu dokładnego rozliczenia opłat za obiady proszę o kontakt telefoniczny
22 750 83 80 wew. 42
504 041 915
lub osobisty w pokoju nr 12
Kasa przy portierni czynna w godzinach 7.30. - 10.30.
Cena obiadu dla ucznia w abonamencie wynosi 6.00 zł
Cena obiadu jednorazowego dla ucznia wynosi 7.00 zł
REGULAMIN OPŁAT OBIADOWYCH
- Wpłaty za abonamenty obiadowe przyjmowane będą do 5-tego każdego miesiąca:
- gotówkowe w pokoju nr 12 (kasa przy portierni) od poniedziałku do piątku w godzinach 7.30. – 10.30.
- na indywidualne konta bankowe (w tytule przelewu należy wpisać imię i nazwisko dziecka, klasę i miesiąc za który jest dokonywana wpłata).
Jeżeli nie będą przestrzegane terminy wpłat, dziecko zostanie wypisane z obiadów.
- Abonamenty obiadowe wykupione we wrześniu zobowiązują dziecko do korzystania z obiadu przez cały rok szkolny. W momencie rezygnacji z obiadów, fakt ten należy zgłosić do kierownika stołówki bądź kasjera, w przeciwnym razie zostaną Państwo obciążeni kosztem abonamentu mimo, że dziecko nie korzystało z obiadów.
- W razie nieobecności dziecka w szkole, do odwołania obiadu zobowiązany jest rodzic lub dziecko (obiadów nie odwołuje nauczyciel).
- Odpisy za niewykorzystane obiady rozliczane są w następnym miesiącu.
- Obiady można odwołać pod nr tel. 22 750-83-80 wew. 42 lub 504 041 915 w godz. 7.30. – 8.30. lub w pokoju nr 12 w godz. 7.30. – 8.30.
Na kolejne dni można odwoływać obiady do godz. 10.30.
- Obiady jednorazowe można wykupić codziennie w godz. 7.30. – 8.30. w pokoju nr 12 (dziennie sprzedawanych jest 10 obiadów).
- Miesięczny abonament za obiady stanowi iloczyn dziennej stawki żywieniowej i liczby dni żywieniowych w danym miesiącu.
- Cena obiadu w abonamencie wynosi 6 zł.
- Cena obiadu jednorazowego wynosi 7 zł.
- W przypadku jakichkolwiek trudności w dokonywaniu regularnych opłat za obiady prosimy o niezwłoczny kontakt z kierownikiem stołówki.
-
in Obiady
-
Opublikowano: 08 marzec 2019
-
Odsłony: 570
Harmonogram obiadowy na rok szkolny 2019/2020
Szkoła Podstawowa ul. Krasickiego 56
Obiady wydawane są w godz. 11.00 – 14.25
1 przerwa obiadowa 11.50 – jedzą klasy 3,4,5 szkoły podstawowej
2 przerwa obiadowa 13.00 – jedzą klasy 6, 7,8
3 przerwa obiadowa 14.10 – jedzą klasy, które rozpoczynają lekcję po południu
Kl. 2 przychodzą na obiad z nauczycielem (harmonogram posiada wychowawca klasy)
Klasy3 ,które rozpoczynają lekcję po swojej przerwie obiadowej, przychodzą na obiad z nauczycielem na wyznaczoną godzinę ( harmonogram posiada wychowawca klasy)
Jeżeli klasy 6, 7, 8 kończą lekcje przed pierwszą przerwą obiadową, na obiad wchodzą dopiero po przerwie.
Szkoła Podstawowa ul.Zimowa
Obiady wydawane są od godz. 10.50 do godz. 13.30
Wszystkie klasy przychodzą na obiad z wychowawcą lub opiekunem ze świetlicy według harmonogramu
( dostępny u wychowawcy klasy)
-
in Obiady
-
Opublikowano: 24 październik 2017
-
Odsłony: 1065
-
P O N I E D Z I A Ł E K
11.11.2019
- Szkoła nieczynna
W T O R E K
12.11.2019
- Zupa z czerwonej soczewicy
- Risotto z indyka, ryżu i warzyw
- Surówka z białej kapusty typu Colesław / groszek zielony gotowany na parze
- Kompot truskawkowy / woda / woda z cytryną
- Jabłko
- Serek Danio do kieszonki
Ś R O D A
13.11.2019
- Barszcz ukraiński
- Kluski leniwe z masełkiem
- Koktajl bananowo-truskawkowo-jagodowy
- Woda / woda z cytryną
- Mandarynka
C Z W A R T E K
14.11.2019
- Krupnik
- Ziemniaki z koperkiem
- Kotlet mielony
- Kalafior gotowany / sałatka z kukurydzy, groszku, fasoli, ananasa, papryki, ogórków
- Budyń śmietankowy / woda / woda z cytryną
P I Ą T E K
15.11.2019
- Rosół z makaronem
- Ziemniaki z koperkiem
- Ryba Miruna smażona w panierce
- Sałatka z pomidorów i cebulki / bukiet warzyw gotowanych z sosem jogurtowo-koperkowo-czosnkowym
- Kompot jabłkowy / woda / woda z cytryną
- Winogrono
Zastrzegamy zmiany w jadłospisie!
Środki spożywcze użyte do produkcji potraw mogą zawierać następujące alergeny:
zboża zawierające gluten, soje, mleko, jaja, orzechy, seler, gorczyce, nasiona sezamu, dwutlenek siarki i siarczyny.
-
in Obiady
-
Opublikowano: 24 październik 2017
-
Odsłony: 1727